Bos Kleurplaat

Ook in de nieuwe samenstelling blijft k3 iedereen gelukkig maken met vrolijke meezingliedjes.

Bos kleurplaat. Houd jij van disney kleurplaten zoals disney kleuren of van andere kleurplaten. Het is ook leuk om eieren in te kleuren en dan kan je deze kleurplaat goed gebruiken. Kies een leuke kleurplaat uit print hem uit en geef dora en haar vrienden wat kleur op haar wangen. Met pasen is het altijd feest.

Terug naar de goede oude tijd. De oude schoolplaten die gebruikt kunnen worden op bijv. Elke keer als ik iemand graag wil vertellen wat mij overkomen is in het bos dan geloven ze me niet. Muffins bakken 2 kids spellen 41 probeer om een lekkere muffin te maken.

We zoeken dan met zn paaseieren in de tuin kamer of op school. Stop het beslag in een vormpje en bak deze vervolgens in de oven totdat je een lekkere muffin hebt. We hebben hier verschillende kleurplaten van dora en haar vrienden verzameld. Speel nu jouw favoriete kleurplaat spel.

Spelletjespagina flash spelletjes ipad app. Wij hebben er heel veel. Lesmateriaal voor digtaal schoolbord flash handleiding pdf. Print een leuke kleurplaat van de meidengroep k3.

Welk kleurplaat spel vind jij het leukste. Doe de ingrediƫnten in de kom en mix deze vervolgens.