Dit Ben Ik Kleurplaat

Meld discriminatie of andere mensenrechtenschending.

Dit ben ik kleurplaat. Ontwerpschema dit ben ik. Dit doe je door 2 lepels soda 1 druppel geurstof en 2 druppels kleurstof te mengen. Bij heel veel van de liedjes heb ik ook een leuke bijpassende kleurplaat gemaakt. Plakfiguren gekleurd papier en zilverfolie.

Je kunt educatieve bronnen op het internet eenvoudiger en effectiever gebruiken als je ze verzamelt ordent en deelt met yurls. Voor alle overige kleurplaten ga je naar de kleurplaten index. Laat het ons direct weten. Jij bent groot en ik ben klein.

Kijk hiervoor bij de liedjes kleurplaten. Nu zijn druiven heel algemeen te verkrijgen in heel veel verschillende soorten. Je kunt educatieve bronnen op het internet eenvoudiger en effectiever gebruiken als je ze verzamelt ordent en deelt met yurls. Voor een verdeling van de activiteiten kun je een ontwerpschema downloaden over.

In de methode van de techniektorens zit een activiteit om met kleuters badzout te maken. Heb je te maken met discriminatie of een andere mogelijke schending van mensenrechten. Druiven als gezonde snoep. We beginnen het nieuwe schooljaar met veel nieuwe kinderen in de klas.

Kleur de kleurplaat mooi in en plak deze op een gekleurd a4. Witte blauwe rode zwarte met pit of zonder en in heel wat verschillende smaken. Voor deze website is het gebruik van cookies vereist klik hier voor meer informatie.