Dit Ben Ik Kleurplaat

Ontwerpschema dit ben ik.

Dit ben ik kleurplaat. Voor deze website is het gebruik van cookies vereist klik hier voor meer informatie. Dit doe je door 2 lepels soda 1 druppel geurstof en 2 druppels kleurstof te mengen. Plakfiguren gekleurd papier en zilverfolie. Je kunt educatieve bronnen op het internet eenvoudiger en effectiever gebruiken als je ze verzamelt ordent en deelt met yurls.

We beginnen het nieuwe schooljaar met veel nieuwe kinderen in de klas. Witte blauwe rode zwarte met pit of zonder en in heel wat verschillende smaken. Voor een verdeling van de activiteiten kun je een ontwerpschema downloaden over. En voor al die lieve vaders.

Bij heel veel van de liedjes heb ik ook een leuke bijpassende kleurplaat gemaakt. Voor alle overige kleurplaten ga je naar de kleurplaten index. Jij bent groot en ik ben klein. Kijk hiervoor bij de liedjes kleurplaten.

Heb je te maken met discriminatie of een andere mogelijke schending van mensenrechten. Meld discriminatie of andere mensenrechtenschending. Je kunt educatieve bronnen op het internet eenvoudiger en effectiever gebruiken als je ze verzamelt ordent en deelt met yurls. Nu zijn druiven heel algemeen te verkrijgen in heel veel verschillende soorten.

Maar ik vind het echt fantastisch dat we dikke vrienden zijn. Druiven als gezonde snoep. In de methode van de techniektorens zit een activiteit om met kleuters badzout te maken.