Eerste Communie Kleurplaat

De grote dag waarop 72 kinderen hun eerste communie in vosselaar hebben gedaan is achter de rug.

Eerste communie kleurplaat. De grote dag waarop 77 kinderen hun eerste communie in vosselaar hebben gedaan is achter de rug. Een financiële actie die in het leven is geroepen om een bijdrage te vragen voor de activiteiten die harmonie st. Als we her en der nog een gat in onze agenda te vullen vinden dan doen we dat graag met een paar paginas literatuur poëzie of iets anders van geschreven aard. Van maandag 3 juni tot en met vrijdag 14 juni vindt de jaarlijkse donateurskaartenactie van harmonie st.

Zo simpel is het. Het pensioen is zeker een reden voor een feestje immers sluit je een lange periode van werken hiermee af. Ik kende francois marinussen persoonlijk niet heel goed ik had hem wel ns ontmoet maar ik weet dat het de vriend inmiddels echtgenoot van ben trines was en die ken ik weer wel erg goed. Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten en was het een aangenaam feest zowel in de kerk als thuis.

De stichting kernraad noord deurningen is verantwoordelijk voor deze site. Doel is om inwoners van noord deurningen op de hoogte te houden van activiteiten en ontwikkelingen in en rondom noord deurningen. Ledenadministratie contributie boekhouding vrijwilligers en nog veel meer. Organiseer je zelf een pensioenfeestje of pensioenborrel.

Caecilia voor de geulse gemeenschap doet. En zon communiefeest is in de meeste gevallen wat je noemt een hippe happening. Een grote stap in het leven van je kleine. Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten en was het een aangenaam feest zowel in de kerk als thuis.

Dé website van voor en door noord deurningen.