Gemeen Kleurplaat

Plas dans baby.

Gemeen kleurplaat. Als we her en der nog een gat in onze agenda te vullen vinden dan doen we dat graag met een paar paginas literatuur poëzie of iets anders van geschreven aard. Dat resulteerde in omgevallen bekers melk lepels die in soep vielen en dan alles onderspatten en meer van dit soort onhandigheden. Winter spelletjes de één houdt van de zomer en de ander van de winter maar één dingen hebben kinderen gemeen. Van westmaas lief dorp in de hoeksche waard naar oostvoorne lief dorp in de duinen.

Mooie boeken over vriendschap. Op 16 juni zal deo volente mijn afscheidsdienst in onze mooie dorpskerk zijn en in de volgende dorpskerk dan op 30 juni de intrede. Winter spelletjes de één houdt van de zomer en de ander van de winter maar één dingen hebben kinderen gemeen. Ze houden allemaal van winter spelletjes.

Ze houden allemaal van winter spelletjes. Deze interactieve pop is erg geschikt voor deze leeftijdscategorie want het is een herkenbare situatie op het potje gaan. Dus dit gaat het worden. Kinderen die zindelijk zijn leren nu hun pop zindelijk te worden.