Hoi Kleurplaat

Mooie boeken over vriendschap.

Hoi kleurplaat. En dan te bedenken dat het nog maar net maart is. Als je mijn boeken kent merk je dat ik over allerlei onderwerpen schrijf. Als jouw kleurplaat af is kun je hem trouwens ook downloaden. Maak een online kleurplaat.

Na een aantal rekenwerkbladen vond ik het weer tijd worden voor een spellingsactiviteit. Bij veel van de liedjes heb ik ook een leuke kleurplaat gemaakt. Wat een lekker weertje buiten. Hier vind je allerlei kleurplaten die je online in kan kleuren.

Er zitten brokjes in voor een heel klein hondje terwijl ik opgegeven heb dat het een groot ras betreft. Er zijn volop boeken over vriendschap te vinden en ook de komende tijd verschijnen er nieuwe titels voor de kinderboekenweek 2018. Marije andringa smit juf marije yurls onderwijs digibord ict leerktacht groep 1 en 2 kleuters. Ook het speeltje is voor een heel klein pupjehet is het allerkleinste flosje wat er te koop is.

Hé hoi leuk dat je naar liedjesland bent gekomen. Hier kun je meezingen met al die bekende liedjes van nu en vroeger. Zet de spellingswoorden van de week in het speelveld dit kan één letter per vak. Inspirerend weer voor een werkboekje met het thema lente.