Kapoentje Kleurplaat

Ook voor kinderen is dit een belangrijk gegeven.

Kapoentje kleurplaat. Vindt je het ook zo leuk de stralende oogjes van de kinderen te zien met sinterklaas en zwarte piet ik wel. Nu ook versjes voor vader en moederdag. Een schoorsteen gemaakt van blokken of een doos 2 zwarte pietenpakjes een zak met 3 cadeautjes pepernoten of kralen en een verzamelbakje. Waar komt hij vandaan.

Door de enorme drukte gaat alles fout. Gooi de pakjes in de schoorsteen. Een huis is een heerlijk veilig plekje voor iedereen. Natuurlijk zijn de versjes voor allebei te gebruiken sommigen iets meer voor mama de ander meer voor papa maar dan staat dat bij het versje vermeld.

De zwarte pieten bellen moffel en piertje of ze bij hen mogen logeren. Sinterklaas kapoentje gooi wat in mijn schoentje gooi wat in mijn laarsje dank je sinterklaasje. Marije andringa smit juf marije yurls onderwijs digibord ict leerktacht groep 1 en 2 kleuters. Voor deze website is het gebruik van cookies vereist klik hier voor meer informatie.

Het mag en met bakfietsen vol cadeaus fietsen ze erheen. Voor deze website is het gebruik van cookies vereist klik hier voor meer informatie. Het kasteel van de sint wordt verbouwd. Sinterklaasje bonne bonne bonne gooi wat in mijn lege lege tonne.