Kleurplaat Bewegen

Marije andringa smit juf marije yurls onderwijs digibord ict leerktacht groep 1 en 2 kleuters.

Kleurplaat bewegen. De verhalen illustraties en audiobestanden zijn allemaal origineel eigen werk en blijven mijn eigendom. Probeer de ballonnen hoog te houden door met de muis te bewegen en te klikken. Klik op start om te beginnen. Gebruik de pijltjestoetsen in dit spelletje om diego naar links en rechts te bewegen en de spatiebalk om te springen.

In deze leuke bejeweled variant moet je niet op de blokken klikken maar met de muis een rij blokken verschuiven. Zorg dat je als eerste over de finish komt. Voor alle leerlingen van de basisschool zijn speciaal door een basisschoolleerkracht online minipret kinderspelletjes geselecteerd met een educatief karakter. Wwwleerspellennl is een educatieve site voor het primair onderwijs.

Tracht zoveel mogelijk lijnen te maken en daarmee punten te scoren met deze grappige variant van het bekende tetris spel waarin je met stukken gebouw te maken krijgt. Op deze pagina komt een verzameling materialen en knutselideeƫn rondom leuke prentenboeken. Tracht combinaties te maken van drie of meer blokken van dezelfde kleur horizontaal of verticaal. Voor deze website is het gebruik van cookies vereist klik hier voor meer informatie.

Via deze site bied ik iedereen deze bestanden gratis aan op voorwaarde dat het uitsluitend voor eigen gebruik is zonder enig commercieel belang.