Kleurplaat Bewegen

Zorg dat je als eerste over de finish komt.

Kleurplaat bewegen. Wwwleerspellennl is een educatieve site voor het primair onderwijs. Klik op start om te beginnen. Voor deze website is het gebruik van cookies vereist klik hier voor meer informatie. Via deze site bied ik iedereen deze bestanden gratis aan op voorwaarde dat het uitsluitend voor eigen gebruik is zonder enig commercieel belang.

Voor alle leerlingen van de basisschool zijn speciaal door een basisschoolleerkracht online minipret kinderspelletjes geselecteerd met een educatief karakter. Tracht combinaties te maken van drie of meer blokken van dezelfde kleur horizontaal of verticaal. Marije andringa smit juf marije yurls onderwijs digibord ict leerktacht groep 1 en 2 kleuters. Probeer de ballonnen hoog te houden door met de muis te bewegen en te klikken.

Dus als je aan de slag wilt rondom een prentenboek dan kun je hier heel wat materialen vinden. Je kan op takken en op planken springen en lopen en van niveau naar niveau springen om leuke extras te vinden. De verhalen illustraties en audiobestanden zijn allemaal origineel eigen werk en blijven mijn eigendom. In deze leuke bejeweled variant moet je niet op de blokken klikken maar met de muis een rij blokken verschuiven.

Pijltjestoetsen bewegen ctrl zweep gebruiken spatiebalk springen.