Kleurplaat Muts

Een digitale bundel vol ideeën en suggesties voor natuur en techniekactiviteiten allemaal in het thema herfst.

Kleurplaat muts. Vouw een hoedenstrook door de midden en knip de strook door. Moffel en piertje vinden sporen in de sneeuw die naar het nest van arie lopen. Gewapend met een net en een stuk touw volgen moffel en piertje de sporen in de sneeuw. Het is niet toegestaan om ideeën werkbladen fotos en andere materialen van wwwjufjannekenl over te nemen en zonder toestemming van juf janneke voor eigen doeleinden op het internet of cursussen te gebruiken.

Klik op een plaatje om naar een verzameling van spellen of naar een spel te gaan. Piet met de zak benodigdheden. Het is ook leuk om eieren in te kleuren en dan kan je deze kleurplaat goed gebruiken. Plak de ronde vouwcirkel in het midden.

Schaar verf en kwasten lange stroken geelrood papier nietmachine kleine stukjes roodgeel gekleurd papier kleurpotloden klik op het plaatje hierboven en print het uit. Sinterklaas spelletjes vind je op deze pagina. Knutsels over kerst. Oh nee wat is er gebeurd.

Met pasen is het altijd feest. Gekleurd papier en karton rond vouwkarton ponsjes of plakfiguren glitters stikkers met fijne feestdagen kerstdagen oid. Ik heb de pepernotenfabriek met de klas gemaakt. Pringles koker gekleurd papier crêpepapier taartkleedje goudkleurig papier of plakrondjes veer.

We zoeken dan met zn paaseieren in de tuin kamer of op school.