Kleurplaat Schoolplein

Welkom op de yurls pagina van de onderbouw van basisschool t mozaïek.

Kleurplaat schoolplein. Pleinplakkers zijn kleurrijke en slijtvaste stickers voor op het schoolplein. Jouw klas het schoolplein of het sportveld versieren tijdens de koningsspelen. Aanmelden voor de carpush kan via telefoonnummer 0478 581928 of bij cafe t veule. Marije andringa smit juf marije yurls onderwijs digibord ict leerktacht groep 1 en 2 kleuters.

Let op je kunt je dus nietaanmelden bij je locale stamkroeg tenzij die in veulen staat of de plaatselijke politie. Nog wel even inkleuren natuurlijk. Emerce is een multichannelplatform over online business en marketing. Op deze staat een verzameling materialen die je kunt gebruiken in de klas als voorbereiding op het schoolreisje of achteraf.

Emerce biedt beslissers in e business inspiratie en kennis. Deze site is vooral bedoeld voor onze kinderen en ouders maar natuurlijk is iedereen welkom. De merel bijvoorbeeld kun je het hele jaar door zien maar een deel van de merels die in nederland broeden trekken in de herfst naar zuidwest europa en engeland. Ze zijn geschikt als educatieve pleinversiering maar je kunt ze ook gebruiken voor verschillende pleinspelen.

Vogels die je het hele jaar door tegenkomt hoeven niet allemaal standvogels te zijn. Je kunt educatieve bronnen op het internet eenvoudiger en effectiever gebruiken als je ze verzamelt ordent en deelt met yurls. Veel kinderen gaan met de groep een schoolreisje maken.