Koningsspelen Kleurplaat

Scrol over de afbeelding om de linkjes te zien en klik op de pijltjes om een liedje te zien en te horen.

Koningsspelen kleurplaat. Hieronder vind je het koningsspelen doe pakket van 2019. Voor deze website is het gebruik van cookies vereist klik hier voor meer informatie. Je kunt educatieve bronnen op het internet eenvoudiger en effectiever gebruiken als je ze verzamelt ordent en deelt met yurls. Om vervolgens gezamenlijk te zingen en dansen op het vrolijke en opzwepende koningsspelen lied fitlala.

Je kunt educatieve bronnen op het internet eenvoudiger en effectiever gebruiken als je ze verzamelt ordent en deelt met yurls. Interactieve liedlijst liedjes voor kleuters bij thema de bakker. Knip plak en vier feest. Je mag niet smijten met je kroontje en niet knoeien op je troontje geen vinger in je neusje stoppen.

Krokodillen voor de koets. Leg kunstgras op de tafel en plaats op het gras een stal. Marije andringa smit juf marije yurls onderwijs digibord ict leerktacht groep 1 en 2 kleuters. Thematafel de koe op de boerderij.

De kleurplaat uitknippen en de school ermee versieren kan natuurlijk ook. Van kinderen voor kinderen. Dans en zing mee. Deze kunnen de kinderen van thuis meenemen of je kunt er voor weinig één op marktplaats aanschaffen.