Logeren Kleurplaat

Het was galanight in ogterop.

Logeren kleurplaat. De opa van sven is overleden. Speuren hockey school dansen voetbal en vooral vriendschap. De afsluiting van de leerlingen van dingstede van jaren blokken. Speciaal voor onze jongste gasten.

Samen met flip maakt sven een mooie tekening voor zijn opa. Een digitale bundel vol ideeën en suggesties voor natuur en techniekactiviteiten allemaal in het thema herfst. Zaterdag 17 maart ging in een waanzinnig enthousiaste ethias arena de nieuwe k3 show in première. Deze accommodatie is voorzien van alle gemakken en volledig gericht op het speelplezier van uw kinderen.

De tekening maken ze vast aan een ballon. De dames en heren arriveerden in stijl. Dat resulteerde in omgevallen bekers melk lepels die in soep vielen en dan alles onderspatten en meer van dit soort onhandigheden. De ballon zweeft door de lucht misschien gaat hij wel naar opa toe.

Het is een zonnige dag. Logeren in één van onze kinderaccommodaties maakt het verblijf voor u en uw kinderen nog leuker. Niet dat ik daardoor minder onhandig werd eerder meer. Kinderen spelen met hun schaduw.

Lang geleden plaagde mijn broer mij graag met mijn onhandigheid. Je kunt educatieve bronnen op het internet eenvoudiger en effectiever gebruiken als je ze verzamelt ordent en deelt met yurls. Na hun eerste eigen tour met captain space hebben hanne marthe en klaasje duidelijk de smaak te pakken. Als je mijn boeken kent merk je dat ik over allerlei onderwerpen schrijf.