Schoorsteen Kleurplaat

This warning only displays in preview mode and will be removed once font awesome has been added.

Schoorsteen kleurplaat. You must add the font awesome stack to this page or add font awesome as a resource in order for the icons to display properly. Een liedje over hopen dat de pieten vlug komen want je schoen staat klaar. Probeer de ballonnen hoog te houden door met de muis te bewegen en te klikken. Binnenkort komt hij weer aan in nederland.

Kleur de hokjes op je werkblad waarvan de zin waar is. Klik op een plaatje om naar een verzameling van spellen of naar een spel te gaan. Sinterklaas is onderweg naar nederland. Sinterklaas drukt zijn eigen geld.

Wij kijken nu al uit naar 5 december 2018 want dan is het weer pakjesavond vol met sinterklaascadeautjes. Ik heb de pepernotenfabriek met de klas gemaakt. Klik op de kleurplaten en print ze uit. Opgeruimd staat netjes bart geeft sinterklaas nep geld.

De pepernotenfabriek een constructie waarbij je de pepernoten naar beneden laat rollen. Ren over de daken en zoek de juiste weg. Als ze niet op de pagina passen kan je ze ook bewaren via bestandopslaan en ze uitprinten via word of een tekenprogramma. Kleurplaten van sint nicolaas en zwarte piet klik op het kleine plaatje om naar de grote kleurplaat te gaan.

De grote kleurplaat opent in een nieuw venster met een druk op de rechter muisknop kan je de kleurplaat opslaan.