Welkom In Groep 4 Kleurplaat

Marije andringa smit juf marije yurls onderwijs digibord ict leerktacht groep 1 en 2 kleuters.

Welkom in groep 4 kleurplaat. Gratis pdf downloads om thuis of op school te printen en te oefenen. Wie is de hoofdpersoon. De pepernotenfabriek een constructie waarbij je de pepernoten naar beneden laat rollen. Welke probleem heeft de hoofdpersoon.

Goedemorgen allemaal en klap maar mee klapklap goedemorgen allemaal en klap maar mee klapklap goedemorgen jij en jij goedemorgen ook voor mij. Ik heb de pepernotenfabriek met de klas gemaakt. Deze site is vooral bedoeld voor onze kinderen en ouders maar natuurlijk is iedereen welkom. Bedenk een verhaal bij een kleurplaat.

Je kunt educatieve bronnen op het internet eenvoudiger en effectiever gebruiken als je ze verzamelt ordent en deelt met yurls. In ons lesmateriaal noemen we de website kenjevriendennu dit domein is van eigenaar gewisseld. Was voorheen de politie de maker en content beheerder nu is de site een kinderspelletjessite geworden met veel commerciele boodschappen. Aanvullend lesmateriaal posters dagritmekaarten en meer in leuke themas.

Welkom op de yurls pagina van de onderbouw van basisschool t mozaïek. Rekenen kleuters peuters oefenen en leren gr. Op meoldie if your happy. Denk daarbij aan de volgende vragen.

Waar speelt het zich af. Daarnaast vind je hier ook lesmateriaal voor rekenen voor groep 3 en groep 4. Welkom op de site van de protestantse gemeente surhuisterveen boelenslaan.