Welkom Sinterklaas Kleurplaat

Elke kleurplaat is afprintbaar in hoge kwaliteit.

Welkom sinterklaas kleurplaat. Op dit moment genieten sint en de pieten van hun vrije tijd in spanje. We hebben meer dan 10000 kleurplaten online die je meteen af kunt drukken. Pannenkoek 2017 12 04t2107410200 kerst kleurwedstrijd. Marije andringa smit juf marije yurls onderwijs digibord ict leerktacht groep 1 en 2 kleuters.

De pepernotenfabriek een constructie waarbij je de pepernoten naar beneden laat rollen. Voor deze website is het gebruik van cookies vereist klik hier voor meer informatie. Lever jouw kleurplaat in voor zondag 24 december. Welke groep heeft de meeste pepernoten verzameld.

Ik heb de pepernotenfabriek met de klas gemaakt. Pepernotenrace voor op het digibord. Doe mee aan de superleuke kleurwedstrijd voor de kerst en maak kans op vette prijzen. Ze luieren wat rond in de zon ruimen af en toe het kasteel daar wat op rijden rond op amerigo om hem fit te houden.

Kleurprentjesbe bevat kleurplaten van de bekendste kinderfiguren met leuke tekeningen om in te kleuren. En dat is natuurlijk niet voor niets want vanaf halverwege november breekt de leukste tijd van het jaar aan. In groepjes voeren de kinderen sinterklaas gerelateerde opdrachten uit en ontvangen hiervoor pepernoten.